oprema za reševanje

rešilni splavi

rešilni čolni

gasilni sistemi

O podjetju

Družba REMOP d.o.o. (Remont Električne in Mehanične Opreme Plovil), je leta 1992 nastala z namenom, da kompletira ponudbo servisiranja ladij na področju Luke Koper, obalnih marin in bližnjih sosednjih luk.

Vodilni kader v naši družbi se je ukvarjal z remonti ladij že od leta 1970 na pomembnih operativnih mestih  in ima na tem področju precejšnje izkušnje. V želji po čim ugodnejši in kompletni ponudbi ladjarjem za remonte in vzdrževanje njihovih plovil, smo izbrali za sodelavce in izvajalce del servisne organizacije, ki so sposobne optimalno zadovoljiti naročnika.

Sodelujemo tudi z delavnicami iz tujine, tako da vam imamo možnost ponuditi tudi visokozahtevna opravila servisov, turbin, hladilnih naprav, kotlov, elektronike, navigacijske opreme, vsa električarska dela, poleg ostalih vzdrževalnih del na ladjah.

Dosedanje izkušnje na remontih ladij nam omogočajo, da vam lahko ponudimo usluge po konkurenčnih cenah in ugodnih rokih. Po želji naročnika lahko izvajamo razne servisne dejavnosti tudi na objektih med plovbo. V kolikor pa imate potrebo po večjih remontih, ki vključujejo tudi dokiranje ladje, smo Vam pripravljeni poiskati najugodnejšo ponudbo ob čim manjši devijaciji ladij.

Specialistično smo usposobljeni za servisiranje in atestiranje pnevmatskih rešilnih splavov, jopičev in ostale reševalne opreme.